Лікування наркоманії у Дніпрі у клініці

Сьогодні проблема зловживання психотропними засобами є дуже поширеною. Цьому сприяє напружений ритм життя, стреси, підвищена тривожність, проблеми у сімейному житті. Бажаючи розслабитися, людина намагається спочатку препарати, які здаються безпечними, легкими. Але в цьому і полягає підступність – перехід на важкі та небезпечні формули все одно відбувається. Тому лікування наркоманії у місті Дніпро має починатися якомога раніше, бути обов'язково комплексним та професійним.

Тривожитися можна після того, як ви помітили такі особливості поведінки, зовнішності, психічного стану:

  1. Байдужість до справ, сімейних обов'язків, роботи, захоплень, дітей, друзів.
  2. Погіршення здоров'я може виникнути панкреатит, неврози, карієс, зниження імунітету.
  3. Проблеми із запам'ятовуванням інформації, інтелектом, мисленням.
  4. Перевага одягу з довгим рукавом.
  5. Почервонілі очі.
  6. Прогули навчання, роботи.
  7. Зникнення грошей у членів сім'ї.

Слід пам'ятати, що, займаючись самолікуванням, ви посилюєте ситуацію, втрачаєте час, можете зіткнутися з серйознішими проблемами.


лікування наркоманії дніпро

Центр лікування наркозалежності

Центр лікування наркозалежності – найкращий вихід. Це дає можливість забезпечити ізоляцію – пацієнт не може перетинатися з людьми, які постачають наркотик, перебуває під контролем, не зірветься. Шанс гарантує такі переваги:

  • Анонімність – відомості не стануть відомі нікому.
  • Надійність – застосовуємо перевірені ефективні методики, що дають результат.
  • Безпека – лише сертифіковані препарати та засоби.
  • Постійний контроль, своєчасне реагування, запобігання рецидивам, моніторинг стану.

Всі наші фахівці мають великий досвід, освіту, мають результативні способи, постійно підвищують кваліфікацію.
Також співзалежним надається можливість відвідувати лекції, консультації, групові заняття. Це дуже важливо, тому що від їхньої правильної поведінки та розуміння особливостей особистості колишнього наркозалежного залежить стійкість отриманого ефекту.


лікування наркоманії в дніпрі

Як відбувається лікування?

Лікування наркозалежності у місті Дніпро має обов'язково бути індивідуальним – тобто необхідно враховувати вік, стать, стаж залежності, вживану речовину. Воно включає такі етапи:

  1. Зняття абстинентного синдрому – застосовують болезаспокійливі, заспокійливі, гепатопротектори, засоби для покращення мозкового кровообігу.
  2. Детоксикація - з крові і клітин виводяться залишки наркотику, що накопичилися. Це важливо, оскільки, залишаючись в організмі, вони продовжують отруювати, викликати муки, приводити до рецидиву.
  3. Діагностичні процедури та призначення симптоматичної терапії – призначають кардіопрепарати, шлункові, ниркові, печінкові препарати.
  4. Психотерапія, що є найважливішим етапом.

Результатом зазначених заходів стає відновлення психоемоційного фону, зміцнення імунітету, здоров'я, усвідомленіший підхід до себе.

Обов'язково включено опрацювання причин залежності - з цим пов'язаний подальший успішний опір згубної тяги. Також відбувається формування корисних навичок самоконтролю, стабілізації емоційного тла. Ми навчаємо пацієнтів, як вони повинні справлятися з тривожністю, що робити, якщо помітно наближення кризи, які є безпечні способи для того, щоб розслабитися.
Не обманюйте себе, що все пройде. Телефонуйте вчасно!

Новости
  • dmitro grebenuk
  • 0

Добавить комментарий

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив