Психотерапевтична онлайн-консультація: професійна допомога у кілька кліків

Щоб отримати психотерапевтичну допомогу, онлайн консультації може бути цілком достатньо. Адже не кількість сеансів визначає швидкість вирішення проблеми, з якою зіткнувся клієнт, а якість її опрацювання разом із кваліфікованим фахівцем. Деякі клієнти відвідують психотерапевтів роками, але це не означає, що комусь довго ходити по колу, щоб вийти із ситуації. Кількість сеансів і тривалість психотерапії визначається індивідуально після того, як клієнт окреслив проблему, або спробував описати своє розуміння проблеми, якщо така існує. У нас ви зможете замовити послугу – психотерапевт онлайн консультації. Всі деталі дізнавайтесь на сайті.


Психотерапевтична онлайн-консультація: професійна допомога у кілька кліків

Переваги онлайн-консультації

Сучасні люди активно використовують у повсякденному житті портативні пристрої, тому Skype, Zoom та інші месенджери та соціальні платформи замінили фізичні кабінети. Незважаючи на те, що деякі клієнти не готові поміняти кабінет психотерапевта на затишне містечко в квартирі та будинку з особистих причин, все ж таки багато клієнтів цілком готові перейти на новий формат співпраці з кваліфікованим фахівцем, і не дарма.

Психотерапевтична онлайн-консультація дає змогу висловитися анонімно. Іноді сумніви в ефективності психотерапевтичної допомоги або впевненість у тому, що вони можуть вийти із ситуації самостійно, ускладнюють прийняття рішення про запис до психотерапевта. Після того, як активно почала розвиватися онлайн-консультація, кількість клієнтів значно збільшилася. Деяких клієнтів онлайн-сеансів приваблювала вартість, тоді як невелика частина клієнтів потішилася особливостями нового інструменту, за допомогою якого психотерапевт став набагато ближчим.

Робота в групі чи парами

Як би сучасні інструменти для спілкування людей не спрощували життя людини, все ж таки не варто переоцінювати ці інструменти в роботі з людьми. Незважаючи на те, що психотерапевту, який тільки-но починає свій шлях у професію, набагато складніше працювати з парою в мережі Інтернет, кваліфіковані фахівці з великим досвідом консультування в два рахунки можуть впоратися і з такими складними завданнями. Іноді психотерапевт пропонує чергувати онлайн-консультації з відвідуванням фізичного кабінету, якщо не йдеться про дотримання анонімності.

Скористатися web-терапією можуть і клієнти, які є активними користувачами соціальних мереж. Вартість онлайн-консультації може бути трохи нижчою, ніж ціна за класичний сеанс у фізичному кабінеті. Але кінцева ціна залежить від кваліфікації спеціаліста та його досвіду роботи.

Новости
  • Natalia Botzoliuk
  • 0

Добавить комментарий

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив