Фірмові речі для спорту, туризму та відпочинку в магазині Марафон

Не зважаючи на велику кількість інтернет-магазинів, знайти дійсно якісну брендову річ буває не так вже й легко. Одні магазини пропонують лише певні категорії одягу, інші ж обмежуються фірмовими речами з підвищеною ціною. Мережа магазинів спортивного одягу Марафон https://marathon.ua/uk/ представляє широкий асортимент товарів відомих компаній по доступним цінам. Разом з ним подорожі, тренування та повсякденні справи будуть продуктивними та комфортними.


Фірмові речі для спорту, туризму та відпочинку в магазині Марафон 

Товари для спорту, туризму та відпочинку в магазині Марафон

Вже більше 25-ти років Марафон пропонує своїм покупцям спортивні та туристичні речі відомих брендів. Серед товарів магазину представлені такі компанії, як Jack Wolfskin, Asics, Nike, Puma та багато інших. Кожна модель доступна в різних розмірах та з докладною інформацією про всі характеристики.

Найпопулярніші товари магазину Марафон:

  1. Трекінгові напівчеревики VOJO 3 TEXAPORE LOW. Комфортне взуття від компанії Jack Wolfskin. Завдяки якісному верхньому покриттю та використанню мембрани Texapore, захищає ноги від намокання. А масивна підошва EVA гарантує надійне зчеплення з різним покриттям. Взуття чудово підходить як для туристичних походів, так і прогулянок містом в негоду.
  2. Пуховик HELIUM MEN. Легка тепла куртка з натуральним пуховим наповнювачем. Водостійкий верхній матеріал STORMLOCK дозволяє залишатись сухим під дощем та снігом. А також надійно захищає від вітру. Стильний функціональний дизайн дозволяє носити пуховик в будь-яких умовах, не хвилюючись про зовнішній вигляд та своє здоров’я.
  3. Кросівки GEL-VENTURE 8. Універсальне взуття від бренду Asics. Використання фірмової технології Gel захищає ногу, а підошва AmpliFoam забезпечує амортизацію та комфорт при ходьбі. Завдяки своїй будові, кросівки Asics дозволяють носити їх і при повсякденних справах, і на тренуваннях, і на природі.

Переваги Марафону

В пошуках якісної брендової речі, можна легко заплутатись в різноманітті сайтів та інтернет-магазинів. Мережа магазинів одягу Марафон пропонує великий вибір брендових товарів для спорту, подорожей та відпочинку.

Придбати вподобану річ можна онлайн, або в крамницях по всій Україні. Магазини Марафон можна знайти в Києві, Львові, Харкові, Одесі, Житомирі, Кременчуці, Рівному, Полтаві, Дніпрі, Вінниці та Чернівцях. Вдале поєднання доступних цін та широкого асортименту, дозволяє кожному придбати все необхідне для своєї пригоди.

Новости
  • Хусниддин Хошимов
  • 0

Добавить комментарий

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив