Як вибрати круглий каркасний басейн?

Для відпочинку на дачній та заміській ділянці найпопулярнішими є каркасні басейни круглої форми. Дані конструкції ідеально вписуються в дизайн, їх застосовуються для гарного проведення дозвілля дорослих та дітей. Широкий розмірний ряд дозволяє підібрати варіант, незалежно від того, велика чи маленька ваша присадибна ділянка. Найбільш відомими фірмами каркасних басейнів є Intex та Bestway. Купивши ці каркасні басейни intex, можете бути певні у якості конструкції.


Як вибрати круглий каркасний басейн?

Яких критеріїв дотримуватись при виборі круглого каркасного басейну?

Враховуйте наступні моменти, коли вибираєте круглий каркасний басейн:

  • Хто користуватиметься конструкцією? Особливо важливо врахувати кількість відпочиваючих та наявність маленьких дітей. На коробці зазначений вік та максимальна вага людей, які можуть одночасно знаходитися у воді;
  • Розмір резервуару, який розраховується на одну особу (на дорослу – 1,5–2 м2, на дітей – 1 м2);
  • Спосіб експлуатації – для спокійного відпочинку чи активних водних ігор та плавання (у цьому випадку дуже важливо вибирати моделі з міцними бортами);
  • Важливо визначитися з місцем розташування, яке має бути сонячним та мати рівну поверхню. Потрібно передбачити наявність поруч водопроводу, каналізації для наповнення та зливу. Робота водяних фільтрів, освітлення, підігріву потребує електроживлення.

Які бувають різновиди круглих каркасних басейнів?

Басейни відрізняються за виглядом каркаса, бувають стрижневими та листовими. Перші кріпляться на металеві поперечини, другі – на металеві листи. Стрижневі варіанти простіші у складанні, а листові мають більшу глибину і їх легше обслуговувати. Конструкції також поділяють на:

  • Сезонні – призначені для користування у спекотну пору року, у кінці купального сезону конструкція демонтується;
  • Всесезонні – не вимагають демонтажу, всі елементи морозостійкі, мають високу міцність, рама додатково посилена, завдяки чому справляється з навантаженнями від замерзлої води.

Які переваги мають круглі басейни?

Стінки круглого басейну витримують більший тиск води, такі моделі займають мало місця на ділянці, відсутність кутів забезпечує економне чищення. Це основні плюси, які гарантовані при придбанні такої конструкції. До інших переваг таких моделей можна віднести мобільність, легкість збирання, економічність, просте обслуговування, великий вибір,невелику вагу.

Круглі каркасні басейни можна придбати у спортивних магазинах по городу або в інтернеті. Купівля каркасних басейнів онлайн значно зекономити ваш час.

Новости
  • As Theo
  • 0

Добавить комментарий

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив