Трендові оправи окулярів для корекції зору

Трендові оправи окулярів для корекції зору

Хто сказав, що оправа окулярів для зору обов’язково має бути класичної форми?

Коригувальна оптика може виконувати не лише свою основну функцію, але й бути невіддільною частиною вашого стилю та яскравим акцентом образу. До того ж якщо ви носите окуляри постійно, в колекції обов’язково має бути хоча б одна нестандартна модель. 

Щороку дизайнери аксесуарів дивують своїми сміливими рішеннями й екстравагантними підходами до створення оптики. Якщо ви не готові на вкрай сміливі експерименти, але все ж шукаєте трендові недорогі оправи, вам слід знати, що обиратимуть fashion-поціновувачі у 2023. 

Форма оправи

Слід зазначити, що в топі цього сезону все ще будуть триматися окуляри оверсайз розмірів, що пасують практично всім. Вони цілком аргументовано заслужили своє схвалення стилістами та покупцями. Достатньо лише обрати форму оправи, яка комфортна для вас. 

  • Котяче око

Витончена та елегантна форма окулярів стане вдалим доповненням як ділового, так і вечірнього стилю. Така оправа додасть вашому погляду загадковості та підкреслить очі, привертаючи інтерес оточуючих та додаючи впевненості вам.

  • Оправа “без оправи”

Так-так, все правильно. У таких моделях як правило місток і заушники кріпляться до самої лінзи. Залежно від моделі, їх також може з’єднувати верхній обідок. Це вдалий варіант для тих, хто надає перевагу мінімалізму. Така оправа допоможе зробити акцент саме на вашому погляді, оскільки робить очі більш відкритими.  

  • Кругла форма

Ретро стиль додає оригінальності образу, тому окуляри круглої форми з оправою, яка оформлена цікавими принтами: анімалістичними, флористичними, етнічними чи іншими рішеннями – це правильний вибір для тих, хто прагне виділитися з натовпу й поекспериментувати. 

Цього сезону будуть модні окуляри в яскравих різнокольорових оправах, які не лише привертатимуть увагу до ваших очей, але й підійматимуть вам настрій. Для тих, хто хоче виглядати стильно, але при цьому універсально – ідеальним рішенням стане оптика для корекції зору в металевих і пластикових оправах. 

А для прихильників eco-friendly дизайнери створили безліч варіантів дерев’яних оправ: форма на будь-який смак та стиль, декорування різбленням чи розписом, цікаві природні принти, що можуть стати тією самою родзинкою вашого унікального стилю. 

Бути в тренді – це круто, але не забуваймо про індивідуальність

Модні тенденції легко стануть не актуальними, якщо банально не пасують особисто вам або не відображають особистість та її внутрішнє “Я”. Тож слід враховувати ще й особливості вашого типу обличчя й стилю, обираючи оправу окулярів для корекції зору:

  • людям з круглою формою обличчя підійде оправа з гострими кутами та більш витягнутою формою, яка гармонізує обличчя;
  • овальній формі обличчя личитимуть як оверсайз моделі, так і звичайні
  • тим, хто має витягнуте обличчя й широке підборіддя слід звернути увагу на квадратні й прямокутні форми оправ, а також “авіатори”
  • людям, що мають широкий лоб і вузьке витягнуте підборіддя підійдуть широкі оправи.

Обирайте те, що вам до лиця.

Новости
  • Марія Бадьо
  • 0

Добавить комментарий

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив