Де придбати високоякісне обладнання для реабілітації інвалідів

Реабілітаційне обладнання для опорно-рухової системи сьогодні використовується не тільки в медичних установах. Його легко придбати і для дому. Воно допомагає відновитися після сильних травм, нещасних випадків, хірургічних втручань, інсульту, адже допомагає тримати м’язи в тонусі. Це важливо для людей, змушених тривалий час перебувати в положенні лежачи.

Купувати медичне обладнання потрібно у надійних продавців. Його якість важлива, адже фізичний та психологічний стан пацієнта збільшує шанси на швидке одужання. Придбати вироби від найкращих виробників світу можна в інтернет-магазині Baldinelli. Тут предсталений широкий спектр медичного обладнання для реабілітації, а постійні акції та знижки дозволяють робити покупки за найкращими цінами.


Де придбати високоякісне обладнання для реабілітації інвалідів

Види та призначення реабілітаційного обладнання

Вибір медтехніки залежить від характеру захворювання або травми. Важливо враховувати і вік, фізіологічні особливості людини з обмеженими можливостями.

До асортименту медичних продуктів входять такі конструкції.

Інвалідні візки

Виробники сучасних технологічних та компактних застосувань надають змогу людям з обмеженими можливостями бути мобільними. Сьогодні у продажі представлені такі види інвалідних візків.

Універсальні

Стандартні товари для людей з обмеженими можливостями – чудова гарна ідея для пересування як в домашніх умовах, так і на вулиці. Завдяки регульованому сидінню та спинці пацієнт не відчуватиме дискомфорту навіть протягом тривалих прогулянок.

Посилені

Посилене обладнання для реабілітації призначене для пацієнтів із надмірною вагою. На відміну від класичної коляски, воно оснащене подвійною сталевою рамою та має додаткове зміцнення задньої частини та сидіння.

Електричні

Такі моделі забезпечують високу мобільність у домашніх та вуличних умовах. Панель управління зазвичай розташована в підлокітнику роликового крісла. Контроль окремих конструкцій здійснюється за допомогою джойстика для ніг.

Медичні ліжка

Функціональні ліжка – реабілітаційне медичне обладнання,  яке значно збільшує комфорт пацієнтів, які вимушені багато часу проводити лежачи. Вони мають регульований кут нахилу секцій, кількість яких коливається від однієї до чотирьох. Регулювання здійснюється завдяки механічному або електричному приводу. Електричні моделі вважаються більш зручними, оскільки пацієнт може самостійно контролювати положення секцій, використовуючи пульт дистанційного керування.

Санітарні та гігієнічні пристрої

Медичні товари допомагають людям похилого віку, інвалідам та пацієнтам після перенесеної травми або операції легко впоратися з гігієнічними процедурами. Сидіння та поручні для ванни, стілець для душу не тільки спростять прийом водних процедур, але і зроблять його максимально безпечним.

До цієї категорії відносяться також санітарні стільці та крісла, які спрощують ходіння до туалету. Вони доповнені спеціальною ємністю, які мають різні форми (для жінок і чоловіків).

Реабілітаційне обладнання для дітей

Грамотний та вмілий підхід до поводження з дитиною з церебральним паралічем допомагає досягти значного покращення якості її життя. Купити реабілітаційне обладнання для малюків з обмеженими можливостями можна різного типу.

Дитячі інвалідні коляски

Поява таких моделей майже не відрізняється від звичайних ходьби, так що дитина з церебральним параліч не привертає зайвої уваги сторонніх людей.

Реабілітаційні тренажери

Обмеження активної рухової функції негативно впливає на психічний стан дітей, як і людей будь-якого віку. Використання товарів для реабілітації допомагає малюкам з церебральним паралічем максимально зручно проходити реабілітацію та адаптуватися до життя в суспільстві, незалежно від особливостей здоров’я.

Новости
  • Evgeny1971
  • 0

Добавить комментарий

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив