Диспорт – ТОП процедура косметології

Уколи краси — процедура зрозуміла та звична для сучасних красунь різного віку. Диспорт представляє собою препарат на основі нейротоксину (ботулотоксин А), дія якого полягає в тимчасовому блокуванні м’язових скорочень, з метою їх розслаблення. Диспорт розслаблює та зводить до мінімуму рух м’язів, які створюють небажані зморшки на обличчі. Зменшення зморшок і більш гладенька шкіра досягається шляхом введення Диспорту безпосередньо у підлягаючі м’язи. Результати Диспорту помітні через 5–10 днів після ін'єкції та можуть зберігатись до 6 місяців і більше, в залежності в індивідуальних особливостей вашого організму.


Диспорт  – ТОП процедура косметології


Чому ця процедура стала настільки популярною та універсальною?

Дійсно, ін’єкції Диспорту вже давно зайняли першу сходинку у рейтингу beauty процедур для обличчя. По перше, це швидкий та безпечний спосіб скорегувати зморшки обличчя, які перші починають видавати вік. Процедура тривалістю 5 хвилин, здатна чарівним чином розгладити вашу шкіру і цей ефект триває досить довго. Ні хто не стане сперечатися з тим, що шкірні заломи псують навіть дуже красиве обличчя та додають 5 і більше років. Тому ботулінотерапія — давно стала базовою і топовою процедурою омолодження в косметології.

Ознайомитись з результатами препарату Диспорт Ви можете на сайті медичного центру SENSAVI https://sensavi.ua/uk/services/in-ektsii-krasoty/ukolu-botoksa-i-disporta

Диспорт — це універсальний помічник, який успішно використовують косметологи у всьому світі, для корекції зморшок як для жінок, так і для чоловіків. Так, так, чоловіки теж, і досить часто, звертаються до лікарів-косметологів за ін’єкціями краси. На відміну від традиційних хірургічних та лазерних процедур омолодження, ви побачите результати цих косметичних ін’єкцій протягом кількох днів.

Корекція зморшок препаратом Диспорт не вимагають часу на відновлення. Відразу після закінчення процедури — можна йти додому. Після процедури немає періоду реабілітації і ви можете продовжувати працювати, вчитися, відпочивати. Ми не будемо писати про можливі побічні ефекти, адже будь яка процедура їх має. Професійно виконана ботулінотерапія визнана цілком безпечною і може застосовуватися багато разів поспіль, без ризику ускладнень.

Ін’єкції Диспорту будуть ефективними у таких зонах застосування:

  • Міжбрів’я
  • Горизонтальні зморшки лоба (підняття брів)
  • Навколо очей (гусячі лапки)
  • Зморшки навколо губ
  • Для підняття куточків губ
  • Перенісся, спинка носу
  • Область платизми шиї
  • Корекція ясневої посмішки

Але це ще далеко не все. Адже препарати на основі ботулотоксину А є медичними та успішно використовувався у різних галузях медицини. Уколами ботулінічного токсину лікують гіпергідроз (підвищене потовиділення), мігрені, м’язові спазми, гіперактивний сечовий міхур, блефароспазм, паралітичну косоокість, цервікальну дистонію та інш.

Усі ін’єкції ботулотоксину слід робити в клініці у кабінеті лікаря-косметолога. Окрім косметолога, їх може вводити дерматолог, пластичний хірург. Не рекомендуємо відвідувати приватні кабінети з метою ін’єкцій Диспорту.

У такому разі ви не будете мати гарантій безпеки та якості виконання цієї косметичної процедури та не зможете бути певними в оригінальності препарату, та умовах його зберігання. Вірна розрахована кількість препарату та ювелірна точність виконання уколів професійним та досвідченим косметологом стане запорукою прекрасного естетичного результату, без побічних ефектів та ускладнень.

Новости
  • Маріна Весельська
  • 0

Добавить комментарий

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив