Електричні грілки для термотерапії: чим вони корисні для малюків і мам?

Електричні грілки для термотерапії: чим вони корисні для малюків і мам?

Турбота про здоров’я та безпеку найменших потребує особливої уваги. Довгий час навіть лікарі з пересторогою ставилися до застосування електричних грілок для малюків, не бувши впевненими у надійності. Однак, сучасні моделі від виробників з позитивним іміджем при дотриманні правил експлуатації не є небезпечними. Щоб купити електрогрілку належної якості, слід звертатись лише у спеціалізовані магазини, де продається медтехніка для дому. Так, за посиланням https://medtehnikalife.com.ua/ua/elektrogrelki/ можна вибрати хороший прилад як для дітей, так і для дорослих – в наявності моделі з різноманітними характеристиками та функціоналом. А от придбання даних електроприладів у сумнівних торгових точках від невідомих брендів завжди несе ризик, адже гарантій – жодних.

У яких випадках використовуються електричні грілки для малюків?

У яких випадках використовуються електричні грілки для малюків?

Електрогрілки буде доцільно застосовувати для таких цілей:

  • Щоб забезпечити комфорт і запобігти переохолодженню у перші місяці життя. На відміну від традиційних водяних грілок, тепло від електричного аналога сухе, і більш приємне для немовляти.
  • Для боротьби з дитячими кольками. Накопичення газів в кишечнику призводить до різкого болю в животі у дитини, неспокою та плачу. Тепловий вплив дає змогу позбутись подразливих симптомів без медикаментів.
  • З метою боротьби з симптомами простудних хвороб. Сухе тепло лікує кашель, сприяє більш інтенсивному потовиділенню, що корисно при застуді. Однак, прилад не рекомендується використовувати при високій температурі, сильних запальних процесах і накопиченні слизу у бронхах.
  • Для швидкого засинання і глибокого сну. Прогрівання допомагає розслабитись, а отже, малюк зможе заснути швидко. Часто діти прокидаються від відчуття холоду, що спричиняє незручності як самим малятам, так і їх батькам. Завдяки підтримці стабільної температури довкілля таких ситуацій не виникне.

Щодо термотерапії при захворюваннях детальніше варто радитись із педіатром. Іноді прогрів може викликати погіршення стану, тому, коли немає прямих рекомендацій лікаря, експериментувати не можна ні в якому разі.

Як правильно застосовувати пристрій?

Як правильно застосовувати пристрій?

Оптимально підібрати спеціальний прилад для дітей, відвідавши магазин медичного обладнання. Дизайн має бути привабливим для дитини, але не надто яскравим – це може призводити до перезбудження нервової системи, ускладнити заспокоєння чи засинання. В комплекті завжди є інструкція, як поводитися з технікою, однак, загальні правила однакові. Так, не варто надто часто вмикати обігрів, аби дитина не стала надто чутливою до холоду, і ніжна шкіра не пересушувалась. Після тривалого використання грілки доцільно змастити шкіру малюка дитячим кремом або олійкою. Сам прилад, якщо він не має спеціального чохла, потрібно обгортати м’яким рушничком, і встановлювати бажано не в безпосередній близькості до тіла дитини, а на відстані як мінімум у 5 см. Якщо потрібно заспокоїти кольки, то грілка прикладається до животика, але вона має знаходитись у чохлі або ж бути обгорнутою декількома шарами бавовняної тканини, плюшевим або махровим м’яким рушником.

Новости
  • Олег Бабинець
  • 0

Добавить комментарий

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив